lauantai 15. marraskuuta 2014

Ruoan äärellä

 Työn tekeminen on mielekästä ja taloudellistakin, 
jos kokilla on oikeanlaiset työvälineet ja laitteet.
Ergonomisesti oikein suunniteltu ja hyvä käytettävyys.
Tarjolle laitto astiat eivät saa olla liian suuria, jottei ruoka kuivu linjastossa, eikä ehti jäähtyä.
 Asiakas on myös kiitollinen ja viihtyy, kun ruoka on kauniisti tarjolle laitettu kauniisiin astioihin. Hyvin suunniteltuilla ottimilla on ilo nostella ruokaa lautaselle.
 Tärkeää  on, että työntekijän työtaso on sopivan korkea.
Tällä laitteella on tehty maissista leivottuja tortilloja.
Tortilla paistetaan ensin pannulla. Sisään laitetaan täytteeksi voimakas mausteista liha-, kala, kana yms. täytettä, näin saadaan Meksikon yleisintä pikaruokaa tacoa.

Aihe, "tarvike, työkalu"

24 kommenttia:

  1. What a beautiful setting for these chefs . . . looks like a resort
    setting in Mexico. Love the palm trees. Wow.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mexico is a fascinating country.

      Thank you!

      Poista
  2. Onkin moneen lähtöön työkaluja ja tarvikkeita ja herkkuja syntyy kun osaa niitä käyttää. Tarpeeliset työkalut ja tarvikkeet ja hienot kuvat. Kiitos osallistumisesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsoin, että seuraavana onkin haasteessa herkkuja.
      Laitanpa myös silloin jotain herkullista tästäkin paikasta.

      Kiitos Sisko!

      Poista
  3. Hieno kuvaus linjastosta ja hienot kuvat. Upeat kattaukset, Mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin siistiä ja houkuttelevasti oli herkut tässä paikassa.

      Kiitos Jaana Janatuinen!

      Poista
  4. ..puhumattakaan kokinhatuista. Ne on varmaan liimattu päähän.
    Hieno sarja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Komeita tötteröitä on nämä hatut.
      Pysyisiköhän erikeeppirillä...;-)

      Kiitos Orvokki!

      Poista
  5. Herkulliselta näyttävät tarjolle asetettuna.
    Kokin ilme ykköskuvassa on aika yrmy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikähän vakava neuvottelu liene käynnissä järjestelymiehen kanssa.
      Sinipukuinen laittoi linjastoon pöytiä yms. komiaksi.

      Kiitos Seita!

      Poista
  6. Kaikki esittämäsi asiat ovat tärkeitä buffetkattauksessa.
    Hieno kuvasarja!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienistä yksityiskohtien huomioinneista syntyy houkuttava kattaus.

      Kiitos Sirpa!

      Poista
  7. Luis Miguel, Maria Jose, muchas gracias!

    VastaaPoista
  8. Tuli nälkä. Ihania sydämiä syntyy jälkkäreihin!

    VastaaPoista
  9. Tortillakone... että sellainenkin on maailmaan keksitty! :)

    Ihana kuvakertomus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meksikossa näkyy olevan keksitty ja vieläpä kauan sitten. En muista kyllä vuosilukua.
      Kuvan kone näyttää aika vanhalta.

      Kiitos Kaisa Reeta!

      Poista
  10. Muy buen reportaje fotográfico!!!...las imágenes son estupendas y muy apetitosas, jajajaaaa!!!

    Un gran abrazo y muchas gracias!!! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Los platos son sabrosos restaurante aquí .
      Ignacio Santana, Gracias a usted con un abrazo!:-)

      Poista
  11. Todella hienosti olet kuvaillut työkaluja ja työ. Upeita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava on kun saa ravintolaissa nykyisin kuvata.
      Joskushan on ollut tarkempaa.

      Kiitos Elämää maalaismaisemissa!

      Poista

Kommentisi ilahduttaa, kiitos Sinulle! ☺