torstai 14. elokuuta 2014

Onko kuppia kumottu?

 Klick' kuva suureksi.
Pikkasen on kömpelöä näin tottumattomalle puhelimella bloggaaminen.
Taikakuvat, haasteen aiheena " kuppi nurin".

**************************************************
17.08. 2014
Nyt kun katson kotitietokoneella kuvaa, niin onkin yllättävän pienenä postautunut.
Onneksi saa klikkaamalla kuvaa suurempana näkymään.

12 kommenttia:

 1. Olet siis yhdistänyt kuvat puhelimella? Hyvä idea ja toteutus. Minulla on tällä hetkellä puhelin jolla voi soittaa. Opinkohan koskaan älypuhelimen käyttäjäksi. Taitaa olla edessä sen opettelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu pelkkää puhelinta olen käyttänyt tässä postauksessa. Kuvannut täällä Koillismaalla. Asensin puhelimeen Nokian kaupan ilmaisen collage maker sovelluksen,sillä tein kollaasin. Muitakin valokuvaamiseen ja kuvankäsittely sovelluksia asensin. Tässä riittää näpräämistä, uuden opettelua. Suosittelen, on kätevä. Metsässäkin voi katsoa esim. Yle Arenan uutisia, niin ja bloggailla. Kiitos Seita.!

   Poista
 2. Jees, tää on tosi makee vastaus haasteeseen! :D Kiitos osallistumisesta Liplatus! Hienosti toimii puhelimella bloggaaminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toinen kerta oli kun puhallutus osui kuskin kohdalle. On se hyvä, että valvotaan, onko hörppyjä liikenteessä. Kyllä se viikon toista opettelutti tämä puhelin bloggailu. Kiitos Sisko!

   Poista
 3. Hianohan se oli :) Haluaako tuo poliisisetä imaista sinun mehumukista kun sillä on oma pilli valmiina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen imaisuun on paaaaaljooon pitempi pilli. Tuolla jos imaisi, vetäseisi herkästi mehua nessuun.;-) kiitos peikko!

   Poista
 4. Hauska vastaus!
  Saitko toimimaan kuvan lähetyksen blogiin? Hienoa jos sait. Kerro ihmeessä miten, kun viimeksi kokeilin niin en onnistunut suoraan lähettämään, vaan piti kierrättää kuva/kollasi tietsikan kautta.
  Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuin kissa pistoksissa, kyllä tämä sellainen saavutus on tälläselle ei tekniikkaa osaavalle. Huomenna ajellaan etelä Suomeen. Teen postauksen kotikoneella,tämän näppäimet on pikkasen hankalan pieniä näpytellä. Mielellään kerron miten sain toimimaan. Kiitos Amebadonna!

   Poista
 5. Siinäpä kysymys ja vastaus löytynee kuvasta.

  VastaaPoista
 6. Kuvatarina ei ihan kerro koko totuutta, mutta toimii hyvin haasteen vastauksena.

  Kiitos raijaannikki!

  VastaaPoista

Kommentisi ilahduttaa, kiitos Sinulle! ☺