keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kirpeä



Kuvat näkyy mustalla pohjalla, kun klikkaat kuvaa.

35 kommenttia:

  1. Kaunista kirpeää, sopivan kirpeää kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkasen etikka tekee kirpeyttä.

      Kiitos Arleena!

      Poista
  2. Houkuttelevasti kuvattu, todella kauniit makrot!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Niin tekee. Kaapissa näitä pitää olla aina, kaiken varalta, jos sattuu himottamaan.

      Kiitos SusuPetal!

      Poista
  4. Tekisi tosiaan mieli napata pari...ainakin. Hienot kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, näitä riittää.

      Kiitos Sirpa!

      Poista
  5. Oi tätä kuvakierrosta. Olen siirtynyt kirpeydestä toiseen, upeita kuvia täällä.(kin)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monipuolisesti olemme kirpakoineet.

      Kiitos Kuvittelija!

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Nänä on hyviä napsittavia tällaisenaankin.:)

      Kiitos Aina!

      Poista
  7. Totta, kirpeyttä on monen makuista. Hillosipuli ei olisi tullut mieleeni missään vaiheessa, harvoin eksyy suuhunkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulee käytettyä ruokien joukkoon jossain määrin.
      Liharuoka jos on niin, tarjolla tällaisenaankin hyvää.

      Kiitos Sirokko!

      Poista
  8. Anteeksi, mutta saat syödä kaikki itse! Olen sipuleille, hmm, allerginen :D Hienot kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi pitänyt tarjota raakaa varsiselleriä näytille, joskos se olisi kelvannut.;)

      Kiitos Kaari3!

      Poista
  9. Onko nuo ruunebergin tortut tokassa kuvassa ihan tarkoituksella heijasteena, vai ihan vahingossa? Eihän hillosipuli mikään kirpeä ole. Noitahan napsii kuin karkkeja:) Hienot kuvat kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Runebergintortut on kaiken varalta, jos hillosipulit ei maistu, niin sitten torttuva.:)

      Juu, sipuli itessään on aika miedon makuinen, etikkahan antaa pikkasen potkua makuun.

      Kiitos Harry Kalenius!

      Poista
  10. Tykkään..sekä hillosipuleista että kuvista.

    VastaaPoista
  11. Hyviä ruuan ohessa, mutta raivostuttavan vaikea saada haarukan piikkeihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkästihän ne muljahtelee haarukan piikeistä.
      Helpoin ihan pikkuisella leikkelehaarukalla niitä piikittää, se uppoa paremmin.

      Kiitos Sanna!

      Poista
  12. Mehukkaat kuvat ja maukas lopputulos :-)

    VastaaPoista
  13. Herkullinen annos kirpeyttä. Tykkään myös valkosipuleista. Upeat kuvat!

    VastaaPoista
  14. Kaikki sipulit on maittavia.
    Tulee käytettyä sipulia ruokaan kuin ruokaan.

    Kiitos Sisko!

    VastaaPoista
  15. Ai hillosipulia nämä ovat? Luulin että ne ovat ihan pyöreitä :)

    VastaaPoista
  16. Pyöreitä olen myös enempi nähnyt käytettävän.
    Nähtävästi eri sipulilaji.:)

    Kiitos Matkatar!

    VastaaPoista
  17. Hienot kuvat, kokonaisuus kaunis ja tasapainoinen.

    VastaaPoista

Kommentisi ilahduttaa!☺