lauantai 17. syyskuuta 2011

Lovely blog tunnustus

Kuvien tarinaa blogin Sirpa ojensi tunnustuksena Minulle nämä ruusut. 
Kiitän lämpimästi Sirpaa!

Vastaan ruusujen mukana tulleisiin viiteen kysymykseen.
1. Lempiruokani. Tällä hetkellä makuhermoni ovat herkistyneet lampaanselyksille jotka tarjotaan kukkakaalisipuliperunasoseen kera. 

2. Lempimakeiseni. Minttusuklaa ja lakritsi. 

3. Lempilukemiseni. Mukavia lukuhetkiä vietin taka vuosina Mika Waltarin Sinuhe egyptiläisen parissa. Hänen kerrontansa saa tunteen,  kuin olisin kirjan tapahtumissa mukana.
Jännityksen perään kun olen, niin elämyksellisä on ollut Robin Cookin kirjat. Esim. Tappava tartunta.
Runollisella alueella Saima Harmajan koskettavat runot ovat liki sydäntäni. 

4. Mieluisin paikka tehdä käsitöitä/puutöitä. Käsityön tekeminen on nykyisin vähäistä. Enempi vaatteen korjailua ompelukoneella keittiön pöydän ääressä, tahi olohuoneen ikkunan edessä tv-tuolissa.
5. Lempielokuvani. 
 Mainitsen A.L tekoälyn, koskettavaa on  robotti David-pojan tarve rakastaa ja olla rakastettu ihmisen tavoin. Elokuvan maisemat on myös visuaalisesti nauttittavia.
Piirretyistä : Ice 3 age  on hellyttävää katsottavaa. 

Ojennan eteenpäin.
Toivoisin Teidän viiden bloggaajan ottavan Lovely blog tunnustuksen vastaan ja vastaavan viiteen yllä olevaan kysymykseen.

Arin Arnoya Norway
Orvokki 4You
Pitsit sekaisim
Isopeikon sanavarat
Mimikuvia

Toiveesta on kyse, kieltäytyäkkin saa.

7 kommenttia:

 1. Kiitos, Liplatus tästä kivasta tunnustuksesta. Olen otettu, ihan totta. Laitoit minun aivot ajattelemaan, eli keksimään vastauksia noihin kysymyksiin jatkossa omassa blogissani.. apuvaaa. :D

  VastaaPoista
 2. Pitimän vielä "alkujärkytyksen" jälkeen sanoa, että olet itse todella ansainnut tämän Lovely Blog -tunnustuksen. Sinun blogisi on aina niin kiva ja elämänmyönteinen.. :DD

  VastaaPoista
 3. Hui, nyt kyllä kompuroin sekaisten pitsieni kanssa, taidanpa lentää suorastaan nokilleni. Olen vallan otettu ja kiittelen vielä varmasti poistuessanikin. Ja nyt sitten pähkäilemään noiden kysymysten kanssa, tosin joudun varmasti selvittelemään jonkin verran pitsejäni löytääkseni vastauksen poikasia pitsikasan seasta...:)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia oikein paljon tunnustuksesta, otan sen varsin mielelläni vastaan, kiitos! Voisin ihan hyvin antaa samaisen tunnuksen sinulle myös :) Vastailen kysymyksiin blogissani kunhan olen vähän ajatuksen kanssa ehtinyt miettiä niitä..

  Minäkin pidän Ice Age-elokuvista, vaikka en yleensä piirrettyjä/animaatioita paljon katso- ne on hellyyttävän hupaisia :)

  VastaaPoista
 5. Orvokki, vastaaminen ei ollut Minullekkaan ihan helppoa, varsinkaan ruuan osalta. Hankala oli yksi ruoka mainita, kun suupielistä vesi valuu toinen toistaan herkullisempien ruokien vilahtaessa mielessä.
  Kiitos Orvokki kannustuksesta. Keveyttä leikkimielistä oppimista blogilla haluankin ilmentää. Kivaa kuvallista harrastamista.

  Pitsit sekaisin, jännähän on näin kun annetaan kysymykset joihin tulisi vastata aika yksinkertaisesti hirviästi rönsyilemättä, niin siinä pitsit pelmahtelee. Kyllä ne oikenee.

  Mimi, ei hoppua, sitten kun vastauksia syntyy. Kiitos kannustuksesta.
  Samoin, Ice Age-elokuvia en voi nauramatta katsoa, vetää vahvasti suupieliä ylöspäin.

  Mukava, että lähditte mukaan.
  Kiitän ja niijaan.:D

  Kurkkailen välillä blogiinne...

  VastaaPoista
 6. peikko vastasi ja jätti haasteen :)

  VastaaPoista
 7. Ok, vapaaehtoistahan tämä.:)
  Kiitän vastauksestasi!

  VastaaPoista

Kommentisi ilahduttaa, kiitos Sinulle! ☺